Gemeentelijk Duurzaam Bouwloket

Particuliere woningen verbeteren en aanpassen voor de toekomst.
Dat is het doel van het project dat de gemeente is gestart in Oud Den Helder. Alle huiseigenaren in die buurt kunnen een gratis maatwerkadvies krijgen en zijn uitgenodigd voor een informatieavond over de mogelijkheden. Na Oud Den Helder wil de gemeente het project in andere buurten en wijken starten.

Bewoners gezocht voor gratis maatwerkadvies
De komende weken nemen adviseurs van het Duurzaam Bouwloket diverse woningtypes in die buurt onder de loep. Zij kijken naar mogelijkheden om de woning energiezuiniger, comfortabeler en levensloopbestendiger te maken. Om de maatwerkadviezen te kunnen maken, zijn ze op zoek naar enthousiaste buurtbewoners die nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden om hun eigen woning te verduurzamen. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl. Na het ontvangen van de aanmeldingen wordt er vervolgens voor ieder woningtype één voorbeeldwoning geselecteerd.

Langer zelfstandig wonen
Bij een deel van de voorbeeldwoningen wordt ook in beeld gebracht wat huiseigenaren kunnen doen om op oudere leeftijd prettig en comfortabel in het eigen huis te kunnen blijven wonen. Deze mogelijkheden worden tijdens de informatieavond ook gepresenteerd.

Gemeentelijk Duurzaam Bouwloket
Duurzaam Bouwloket is het digitale energieloket van de gemeente waar inwoners terecht kunnen voor gratis en onafhankelijk informatie en advies. kijk op www.duurzaambouwloket.nl voor meer informatie of stel een vraag door te mailen naar info@duurzaambouwloket.nl, of stuur een WhatsAppbericht naar 06-45 45 11 88

There are no comments yet.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>